cat / esp

Locals comercials en venda a l’edifici BALUARD

Locals comercials a Andorra la Vella

Si estàs pensant a obrir un negoci a Andorra o estàs interessat a invertir en espais comercials per destinar-los a lloguer, a l’edifici Baluard trobaràs diferents locals comercials a la teva disposició.

Concretament, a la promoció de pisos de Prada Motxilla trobaràs un local comercial de grans dimensions, amb un total de 961,67 m² construïts, mentre que a la promoció de pisos que donen a l’avinguda Santa Coloma hi ha disponibles dos locals comercials de diferents característiques, un de 441,9 m2 i un segon de dimensions més petites, amb 260,06 m² construïts. Els preus


Ubicació estratègica en una zona revalorada

D’igual manera que els pisos que conformen la promoció, els locals comercials de l’edifici BALUARD, ubicats en la planta baixa i la planta -1, gaudeixen d’una ubicació excel·lent, just al centre d’Andorra la Vella, a escassos metres de Lycée Francès i molt a prop del poliesportiu d’Andorra. A més, cal tenir en compte que tant el carrer Prada Motxilla com l’avinguda Santa Coloma són dues de les zones d’Andorra la Vella que han experimentat una revalorització més important en els darrers anys.

Amb tot tipus d’empreses i oficines instal·lades a la rodalia i amb la futura seu de la justícia a escassos metres, la zona en què es troba l’edifici BALUARD serà, sense cap mena de dubte, una de les més concorregudes de tota la capital. Per tant, es tracta d’una zona estratègica per iniciar un projecte comercial a Andorra la Vella.

Equipaments de primera qualitat i aïllament addicional

Tots els locals comercials de l’edifici Baluard compten amb acabats de primera qualitat, així com equipaments que garanteixen una especial cura per l’estalvi energètic i la sostenibilitat. D’aquesta manera, tots els forjats entre els pisos i els locals comercials estan millorats amb un aïllament addicional a base d’una làmina multicapa tipus ACTIS TRICOSOL.