cat / esp

COMPRAR PIS A ANDORRA SÓN TOT AVANTATGES

Comprar Pis Andorra

Si hi ha un lloc on és fàcil i senzill prendre la decisió per comprar un pis, aquest lloc és indiscutiblement Andorra. Si estàs interessat en comprar pis a Andorra, has de saber que aquest singular país, situat enmig dels Pirineus, t'oferirà totes les facilitats per residir en qualsevol de les seves set parròquies, així com una àmplia varietat de serveis i un gran nombre d'activitats d'oci i esdeveniments culturals. La gran qualitat de vida que ofereix el país i la seva eficient i pròspera economia, centrada principalment en l'oferta comercial i turística, ha transformat Andorra en un de les destinacions més atractives per al turista europeu i internacional.Si t'agradaria viure envoltat d'establiments comercials amb millors marques del sector de la moda, bijuteria i electrònica, i ets un amant de la naturalesa o esports d'hivern com l'esquí, no busquis més i pren la millor decisió possible: compra un pis a Andorra.

EL PRIVILEGI DE COMPRAR UN PIS A ANDORRA LA VELLA

Adquirir un immoble al Principat d'Andorra està ple de beneficis, tant per a particulars com per a inversors. Més enllà de la localització única del país, Andorra s'ha convertit en els últims anys en un dels llocs amb major interès per a la compra d'habitatges exclusius amb acabats de primera qualitat. Concretament, si et decideixes a comprar pisos a Andorra la Vella, trobaràs les millors ofertes, amb més de 500 habitatges, que es caracteritzen per la varietat de superfície habitable i per la seva proximitat amb els serveis que ofereix la capital. De fet, l'edifici Baluard es troba en una ubicació privilegiada, a pocs metres de l'escola francesa Lycée Comte de Foix, a més de restaurants i comerços de tot tipus.

APROFITA ELS AVANTATGES FISCALS PER COMPRAR PISOS A ANDORRA LA VELLA

Amb pisos de gran qualitat com Baluard, el mercat immobiliari d'Andorra la Vella permet al comprador disposar de qualsevol habitatge al preu que més s'ajusti a les seves preferències, sigui per viure permanentment o com a segona residència. Així mateix, abans de comprar un pis a Andorra la Vella, cal tenir en compte tots els avantatges fiscals que acaben beneficiant al comprador. En aquest sentit, el Principat estableix l'impost general indirecte (IGI) més baix de tota Europa (4,5%), així com un gravamen del 4% per a les transmissions o cessions de béns patrimonials, com seria la d'un immoble.

Però els avantatges fiscals no acaben aquí, i és que pel que es refereix a la taxació de l'immoble, Andorra mai intervé en la taxació oficial de l'habitatge, ja que és privada. .


Compra Pis Valls d’Andorra

QUINS TRÀMITS CAL REALITZAR PER COMPRAR PISOS A ANDORRA LA VELLA PER PARTICULARS?

D'altra banda, cal destacar l'agilitat i la rapidesa en la tramitació de la documentació per comprar pis a Andorra. Per iniciar el procés de compra de pis cal obtenir el permís d'Inversió Estrangera d'Immobles, facilitada pel Govern d'Andorra i, a continuació, es realitzen els tràmits usuals que es realitzen en altres països europeus com Espanya. D'aquesta manera, amb la immobiliària s'acorda una paga i senyal per reservar l'habitatge, i posteriorment, davant notari es realitza la compra de l'immoble amb el lliurament de l'Escriptura Pública del canvi de nom.


Pisos Qualitat  Andorra