cat / esp

COMPRAR HABITATGES A ANDORRA UNA EXCEL·LENT OPCIÓ D'INVERSIÓ

muntanyes andorra nevades

L'entorn natural, el nivell de qualitat de vida, la seguretat jurídica i financera, l'accés al mercat laboral, l'interès turístic... Quins són els aspectes que permeten a un país esdevenir un atractiu des d'un punt de vista d'inversió immobiliària? Si en alguna ocasió t'has plantejat aquesta qüestió, a continuació destaquem els principals avantatges que obtindràs en cas d'invertir en béns immobles a Andorra i també argumentem perquè es considera la compra d'habitatges a Andorra una excel·lent opció d'inversió.


ENTORN NATURAL ENVEJABLE I UBICACIÓ PRIVILEGIADA

No hi ha dubte que l'entorn natural i la ubicació d'Andorra són dos dels factors que fan del Principat un destí més que favorable per a l'arribada de nous inversors immobiliaris. Així, no és d'estranyar que bona part dels inversors disposats a comprar habitatges a Andorra valorin molt positivament tant l'entorn natural que ofereix el Principat, amb atractius de primer ordre com la Vall del Madriu Perafita Claror o la Vall d'Incles, així com la seva excel·lent ubicació, a poc més de dues hores en cotxe del centre de Barcelona o de Tolosa.

BENEFICIS FISCALS PER A TREBALLADORS I EMPRESARIS

habitatges baluard prada motxilla

Un altre dels aspectes que propicia l'arribada d'inversors interessats en la compra d'habitatges a Andorra és la seva baixa fiscalitat, tant per a persones físiques com per a societats. En aquest sentit, amb un IGI del 4,5%, Andorra gaudeix d'una fiscalitat especialment laxa, sobretot si es compara amb els impostos de la resta de països europeus. Aquesta fiscalitat avantatjosa també es tradueix en l'àmbit empresarial, amb un tipus nominal del 10% sobre els guanys empresarials, però amb deduccions en diverses activitats que disminueixen l'impost fins al 2%.

ALT NIVELL DE QUALITAT DE VIDA

Amb un dels millors sistemes sanitaris d'Europa i un PIB per càpita que supera amb escreix el d'Espanya i França, els inversors interessats a comprar habitatges a Andorra valoren molt positivament l'alt nivell de qualitat de vida que ofereix el país dels Pirineus. A aquests beneficis cal sumar-hi també la important seguretat ciutadana i jurídica amb què compten tots els seus residents, així com un sistema educatiu gratuït i únic a tota Europa, que ofereix a totes les famílies la possibilitat d'escollir entre tres sistemes d'ensenyament: l'espanyol, el francès i l'andorrà.

Aquest fet, juntament amb les diferents prestacions socials existents per a la gent gran, converteix Andorra en un país ideal per residir en família, mentre que l'accés al mercat i les bones condicions laborals fan del Principat una excel·lent elecció per créixer professionalment.