cat / esp

APARTAMENTS ANDORRA, UNA OPCIÓ MÉS QUE INTERESSANT PER A COMPRADORS I INVERSORS

vistes apartaments andorra

No hi ha cap dubte que actualment Andorra és un dels destins predilectes per a futurs compradors i inversors immobiliaris. La seva posició estratègica, just a mig camí entre Espanya i França; el seu clima, el seu entorn, els seus beneficis fiscals i sobretot el seu alt nivell de qualitat de vida, fan del Principat un país més que propici per a la compra o inversió en béns immobles.

D'aquesta manera, tant es tracti d'inversors immobiliaris com de compradors particulars, el país dels Pirineus compta amb una àmplia oferta residencial amb tot tipus de propietats, sent els apartaments Andorra una de les opcions a tenir més en compte.

APOSTI PER APARTAMENTS ANDORRA SOSTENIBLES I DE QUALITAT

Dins l'enorme oferta d'apartaments a Andorra que ofereixen les diverses immobiliàries i promotores del país, l'edifici BALUARD ha aconseguit posicionar-se i diferenciar-se de la competència gràcies a ser el primer edifici bioclimàtic d'Andorra. Així, per primera vegada a Andorra la Vella, una promoció de pisos en venda s'adapta el màxim possible als estàndards d'estalvi energètic i de respecte pel medi ambient.

APARTAMENTS A ANDORRA AMB ACABATS D'ALTA QUALITAT

L'edifici BALUARD, ubicat a l'avinguda de Santa Coloma, compta amb un tipus d'apartament a Andorra que no només vetlla i garanteix la sostenibilitat bioclimàtica, sinó que també ofereix tot tipus de comoditats i acabats d'alta qualitat als seus inquilins.

D'aquesta manera, si està interessat en comprar un apartament a Andorra, ha de saber que tots els pisos que conformen l'edifici BALUARD incorporen façanes ventilades amb granit madura Gold de Brasil, plaques d'alumini amb fusta de resines, sanitaris Villeroy & Boch, fusteria interior de roure, entre d'altres.

apartaments baluard Andorra

UBICACIÓ EXCEL·LENT, EN PLE CENTRE D'ANDORRA LA VELLA

Tant es tracti d'un inversor com d'un comprador privat, no descobrim res quan diem que la ubicació d'una propietat és un element clau a l'hora d'acabar materialitzant la compra d'un bé immoble.

En aquest sentit, l'edifici BALUARD també compta amb un avantatge competitiu respecte a altres promocions immobiliàries del país, ja que gaudeix d'una ubicació excel·lent, just al centre d'Andorra la Vella, al davant del Lycée Francès i al costat del poliesportiu d'Andorra.